Ford Waasland Automotive wint opnieuw Chairman’s Award

Waasland Automotive wint de Ford Chairman’s Award, de bekroning voor de Ford-verdeler die de beste resultaten behaalde op het vlak van klantentevredenheid, verkoop en service. Het was al de 20ste keer dat de concessiehouder uit Beveren de prijs in de wacht sleepte.

General Manager Ben De Groof ontving de award uit handen van Olivier Gelas, Director Commercial Vehicles en Administrator bij Ford Motor Company (Belgium).

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Ford Transit Centers (Herman Noyens NV) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Een bedrijfsvoertuig en een personenwagen verschillen niet alleen van elkaar op technisch vlak, ook qua service hebben eigenaars van bedrijfsvoertuigen andere noden. Hun voertuig IS immers hun business. Ford telt in België 39 Transit Centers. Stuk voor stuk bieden ze een infrastructuur en dienstverlening op maat van professionele gebruikers van bedrijfsvoertuigen. En dat begint al […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo