Gabriëls opent tweede servicecentrum voor OBUs

Het familiebedrijf Gabriëls, dat een netwerk van meer dan 180 tankstations in België exploiteert, heeft zijn activiteiten al lang uitgebreid naar diensten voor vervoerders. Het heeft onlangs een tweede servicepunt geopend in Wevelgem waar zijn klanten hun OBU’s kunnen ophalen of afleveren.

De groei van Gabriëls kreeg een belangrijke impuls in 2019 toen het bedrijf uit Aalst het Power-netwerk overnam. Van ongeveer zeventig stations groeide het netwerk tot ongeveer 180. Daarnaast behoorden Gabriëls en Power tot de eerste partners van Satellic toen de kilometerheffing werd gelanceerd. Naast de Satellic OBU’s distribueert Gabriëls sinds begin 2020 ook het Toll4Europe-toestel, waarmee in een tiental Europese landen tol en kilometerbelasting kan worden betaald.

“Na de overname van Power konden we in Wevelgem een tweede servicecentrum openen waar onze klanten hun OBU’s kunnen ophalen of afzetten, net zoals we dat al deden in ons hoofdkwartier in Hofstade. Met dit soort gepersonaliseerde service willen we ons onderscheiden van de concurrentie, omdat onze medewerkers ook klanten kunnen helpen bij vragen”, zegt Joost Heynderickx, die binnen de Gabriëls Group verantwoordelijk is voor tol- en kilometerheffingproducten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo