H. Essers vervoegt Cargoline netwerk

Sinds begin oktober wordt het Cargoline-groepagenetwerk in België vertegenwoordigd door H.Essers. Het Limburgse bedrijf neemt het over van Rotra, waarvan het contract na de overname door Kuhne + Nagel is beëindigd.

In het kader van deze overeenkomst stelt H. Essers twee van zijn groepageplatformen ter beschikking van CargoLine: Genk en Vilvoorde. Er zijn dagelijkse verbindingen met de hub die CargoLine in Eichenzell, nabij Fulda, opereert.

Rotra, de partner van Cargoline voor de hele Benelux, verloor zijn contract na de overname door Kuehne + Nagel. In Nederland was Rotra al vervangen door Van Duren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo