Navistar verhoogt de inzet

Het is al maanden geleden dat Traton aankondigde de resterende aandelen van de onafhankelijke fabrikant Navistar te willen uitkopen. Een ‘definitief’ bod werd openbaar gemaakt, waarbij het Navistar-aandeel op USD 43 werd gewaardeerd, maar Traton heeft de prijs net verhoogd tot USD 44,5 per aandeel, wat de steun van de huidige aandeelhouders van Navistar zou moeten winnen.

Op die manier zou Traton rechtstreeks toegang krijgen tot de Noord-Amerikaanse markt, terwijl de samenwerking met Navistar tot nu toe bestond uit de levering van componenten en bepaalde gezamenlijke ontwikkelingen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo