Renault Trucks zet in op koeloplossingen voor zijn Master

Renault Trucks speelt in op de groeiende markt van levering aan huis van voedingswaren met een uitgebreid aanbod koeloplossingen voor zijn Master bestelwagen. Hiervoor werkt het dealernetwerk van Renault Trucks samen met professionele partners zoals BodyConstruct, Gradius, Matthys en JDK.

Het in stand houden van een constante koelcapaciteit gedurende een intensieve distributie, rekening houdend met veelvoudige stops, is van groot belang voor gekoelde of diepgevroren voedingswaren. De Master by Renault Trucks is zo ontworpen dat een gemakkelijke uitrusting met apparatuur en opbouw voor gekoeld transport mogelijk is. Naast de samenwerking met koetswerkbouwers zet het merk in op trainingen met de medewerkers van Renault Trucks en verschillende partners in koeloplossingen om de klanten in deze sector optimaal te bedienen.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo