Rijschool Traffix kiest een DAF XF450

Rijschool Traffix heeft zojuist haar gloednieuwe DAF XF450 ontvangen. Dit is het resultaat van een overeenkomst tussen DAF Trucks Belgium en Transport Academy, waarbij Traffix is aangesloten. Dit maakt Traffix ook een DAF Driver Training Partner.

Traffix, gevestigd in Dendermonde, Meise en Mechelen, zal deze nieuwe DAF XF gebruiken voor het C-rijbewijs, de Code 95-praktijkopleidingen en de DAF Eco Drive-opleiding die de DAF-dealers (Aerts Trucks in Dendermonde in casu) aan hun klanten aanbieden. In het kader van de overeenkomst met de Transport Academy traint en certificeert DAF Trucks Belgium de opleiders van de verschillende bij de Transport Academy aangesloten rijscholen.

De XF450 vrachtwagen is uitgerust met een Super Space Cab met twee achterstoelen en natuurlijk dubbele bediening. De ombouw is uitgevoerd bij A&C Noyens in Herentals, waar ook een Orlaco frontcamera en een dubbele vloer in de laadruimte boven de vaste ballasts zijn geïnstalleerd. Dit betekent dat deze truck ook gebruikt kan worden voor opleidingen in ladingbeveiliging in het kader van Code 95.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo