Trimble lanceert eigen virtuele beurs

Op donderdag 29 oktober gaat de nieuwe online beursconcept van Trimble live. Iedereen die geïnteresseerd is in transportautomatisering kan zich onderdompelen in de nieuwste oplossingen en innovaties van Trimble Transport & Logistics.

De gratis beurs heeft een interactief karakter met sessies van telkens 15 minutendie die diverse keren live worden herhaald. Deelnemers kunnen hun eigen programma samenstellen en hoeven niets te missen. De laatste innovaties op het gebied van boordcomputers, documentbeheer, tachomanagement en video intelligence worden besproken en experts delen hun kennis over rijstijlanalyse en coaching, het efficiënter inplannen van verlof en het automatiseren van loon- en onkostenberekening.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo