Van Marcke vernieuwt zijn vloot met Scania

Van Marcke, de specialist in oplossingen die gelinkt zijn aan warmte en water, heeft een groot deel van zijn vloot vernieuwd door Scania trekkers aan te kopen. 

Het wagenpark van Van Marcke bestaat uit een zeventigtal trekkers die de producten van het distributiecentrum naar de winkels transporteren. Het 90.000 m2 grote EDC zelf is gloednieuw en Van Marcke heeft niet geaarzeld om zwaar te investeren in automatisering en water- en energieneutraliteit. Dezelfde logica (efficiëntie en respect voor het milieu) heeft geleid tot de aanschaf van de nieuwste trekkers.

“We wilden trekkers die stroken met onze filosofie. Vernieuwend, van hoge kwaliteit en duurzaam. Daarnaast wilden we ook het kostenplaatje kennen voor de volledige gebruiksduur ervan. Transparant en beheersbaar. In Scania Kuurne vonden we een ideale partner. Zij begeleidden ons bij de keuze van de juiste vrachtwagens, 410 pk sterke Scania R 410 A4x2NB, en bij de berekening van het totale kostenplaatje. Bij de praktijktesten kwam Scania bovendien als beste uit de bus wat verbruik betreft,” zegt Filip De Witte, General Manager van Van Marcke EDC.

De bestelling wordt de komende zeven jaar geleverd, maar de eerste negen trekkers zijn net geleverd met een onderhouds-/reparatiecontract en Scania Fleet Management System.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Constructie Tafel Scania in spectaculaire groeve met topondernemers

De Groene Tafel is terug, ditmaal in een compleet andere omgeving en gefocust op het bouwsegment. We bekijken hoe deze krachtpatsers functioneren in ruwer gebied en wat De Ceuster & Co en Bouwmaterialen Delgouffe zelf te zeggen hebben over hun voertuigen. De bouwsector is allesbehalve standaard. En dat geldt ook voor de vrachtwagens die hiervoor […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo