WDP op koers in 2020

Ontwikkelaar en verhuurder van logistiek en semi-industrieel vastgoed WDP doet het goed in coronatijden. Dat blijkt uit de resultaten van de eerste 9 maanden. De bezettingsgraad stijgt tot 98,4% op 30 september 2020, tegenover 98,1% op 31 december 2019. De EPRA-winst tijdens de eerste 9 maanden van 2020 bedraagt 131,2 miljoen euro, een stijging met 15% in vergelijking met 2019.

WDP ziet in de markt een bevestiging en zelfs acceleratie van verschillende structurele tendensen (zoals e-commerce, omni-channel, technologische ontwikkelingen, duurzaamheid) die de vraag ondersteunen naar moderne logistieke infrastructuur. Die trends zorgen er samen met de gezonde financiële positie van het bedrijf en de ontwikkelings- en voorverhuurportefeuille voor dat het WDP zijn businessplan 2019-2023 zoals voorzien kan blijven uitvoeren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo