Featured Video Play Icon

Xavier De Buck (Touring): “We geloven sterk in ontwikkeling van elektrische LCV’s”

Touring maakt zich volop klaar voor het elektrische tijdperk. Dat zegt Xavier De Buck, Director B2B bij Touring in een reportage voor Transport & VAN.TV. “We hebben nu al een aantal boosters rondrijden in België die de batterij van een elektrisch voertuig op zeer korte tijd kunnen opladen.”

Xavier De Buck: “Touring volgt natuurlijk de evolutie van verschillende mobiliteitsoplossingen die er vandaag bestaan. Wij gaan met onze tijd mee. We evolueren mee met de verschillende oplossingen die onze leden en klanten gebruiken.

“De diensten die Touring aanbiedt, hangt af van de noden en de behoeften van de klant. Voor de LCV-markt is het belangrijk dat ze hun dag productief kunnen verderzetten. Depannage is altijd onze eerste keuze. Maar het is vooral belangrijk dat de professionele gebruikers zo snel mogelijk terug mobiel zijn. Wij proberen dit zoveel als mogelijk ter plaatse op te lossen. Als dit niet lukt, moeten we een passend vervangvoertuig voorzien zodat deze mensen hun professionele dag kunnen verderzetten. Wij geloven in de verdere ontwikkeling van de EV’s, de elektrische voertuigen. Dus wij passen ons daar op aan. We hebben een aantal boosters rondrijden in België die op zeer korte tijd een batterij kunnen opladen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo