[ADVERTORIAL] Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience op 1, 2 en 3 december

Het zijn vreemde tijden waarbij alle contacten tot een minimum worden herleid. Net daarom heeft DKV ervoor gekozen om deel te nemen aan de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience, een dynamisch én virtueel initiatief van Transport Media. En zo tekent DKV alweer present voor een topevenement in de branche waarbij de nodige aandacht gaat naar de inhoud, maar ook naar de visuele en virtuele uitwerking.

DKV Euro Service is er aanwezig met een dynamische, virtuele stand rond de DKV BOX EUROPE. Heel wat klanten zijn razend enthousiast over de EETS oplossing en DKV wil die ervaringen heel graag met het grote publiek delen. Wie extra informatie wenst over de DKV BOX EUROPE op vlak van prijszetting, technologie of gebruiksgemak kan er terecht bij een van de medewerkers die online alle vragen zullen beantwoorden.

Enkele reacties van DKV klanten:

Luc Van Houdt van Frans Hendrickx & Zonen: “We rijden vooral in België en naar de buurlanden Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg. Omdat we dermate tevreden zijn van de tankkaarten hebben we ook het vertrouwen gegeven aan DKV voor de DKV BOX EUROPE, waarvan we er nu zo’n 25 hebben. Die box loopt heel goed, is heel gemakkelijk in gebruik en helpt ons bij de dagdagelijkse administratie van onze nationale en internationale ritten. Het is dan ook de bedoeling om dit aantal verder op te drijven.”

Philippe Van Heyste van Tanktransport Van Heyste: “DKV is van bij het begin onze partner onderweg. In het begin is onze keuze voor DKV gevallen door de tankkaarten waar ze overigens ook marktleider in zijn. Later zijn daar andere diensten bijgekomen, waaronder recentelijk de DKV BOX EUROPE. Die overgang – waar we vorig jaar mee zijn gestart – verliep heel vlot. Eigenlijk heeft DKV alles voor ons geregeld. We zien twee grote voordelen van deze tolbox: op administratief vlak neemt hij veel werk uit handen en voor onze chauffeurs is het een heel stuk gemakkelijker én veiliger. Die kunnen zich nu focussen op het rijden en hoeven slechts een box in het vizier te houden.”

Philippe Van Heyste: “We hebben een tiental boxen in dienst. Nu we merken welk gemak deze boxen met zich meebrengen, hopen we op een snelle uitbreiding van het aantal landen, zodat we spoedig moeiteloos doorheen heel Europa kunnen rijden.”

Louis Dewael van Vervoer Van Dievel: “We hebben een vloot nieuwe vrachtwagens aangekocht en telkens we een nieuwe levering binnenkrijgen, installeren we de DKV BOX EUROPE. Momenteel beschikken we over een tiental boxen, maar het is de bedoeling om dit aantal snel uit te breiden naar een veertigtal. We rijden vooral in de Benelux, Duitsland en Frankrijk dus die ene box helpt ons om alle tolbedragen op onze routes automatisch te registreren. Zo winnen we niet alleen tijd maar ook geld, door de vereenvoudigde administratie.”

Wist u trouwens dat DKV het Kinderkankerfonds steunt? Wie voor de DKV BOX EUROPE kiest, kiest dus ook voor het goede doel! Want voor elke geleverde box doneert DKV nog steeds 1 euro aan het fonds. Deze donatie komt overigens rechtstreeks van DKV en betekent voor de klant geen verborgen kost!

Schrijf u nu in via deze pagina en tot dan!
Hans Cousserier, Leentje Huygebaert, Michel Kerremans, Diederik Brutsaert en Sven Verbist.

blank

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo