Brexit: Sitra opent eigen douane agentschap

Om de praktische gevolgen van een Brexit waarvan de precieze contouren nog niet bekend zijn, op te vangen, heeft Sitra besloten te vertrouwen op de site die het al in Dover heeft, maar ook op zijn eigen douanebureau dat net in werking is getreden.

Sitra United Kingdom, een in 1996 opgerichte dochteronderneming, heeft kantoren in Dover, maar heeft ook een gebonden opslagcapaciteit bij omgevingstemperatuur, onder gecontroleerde temperatuur en zelfs voor diepvriesproducten. De groep heeft sinds 2019 zijn AEO-certificaat en heeft daarom net een douanebureau geopend in zijn kantoren in Dover.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo