Carlsberg levert zonder uitstoot met 20 Renault Trucks

De Carlsberg brouwerijgroep heeft 20 Renault Trucks D Wide Z.E. 26-tons besteld voor haar Zwitserse dochteronderneming Feldschlösschen. De eerste van de 20 elektrische trucks werd op dinsdag 24 november door Bruno Blin, President van Renault Trucks, aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, geleverd.

“Ik ben ervan overtuigd dat elektrische mobiliteit de oplossing is voor het verbeteren van de kwaliteit van ons milieu en dat van toekomstige generaties”, aldus Bruno Blin, “Ik ben blij dat Renault Trucks Feldschlösschen en Carlsberg, een pioniersgroep die investeert in elektrische technologie, steunt. Het vervoer ondergaat grote veranderingen. In de komende tien jaar zal onze sector meer veranderen dan in een eeuw: met dit partnerschap wijzen Carlsberg en Renault Trucks de weg. »

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo