Clark lanceert twee nieuwe handpallettrucks 

Clark heeft twee nieuwe handpallettrucks op de markt gebracht: HPT Eco en HPT Premium. Beide zijn ontworpen voor belastingen tot 2.500 kg en worden gekenmerkt door een robuust ontwerp en eenvoudige bediening.

De HPT Eco is ontworpen voor lichte toepassingen. Het heeft een eigen gewicht van 69 kg en een maximale stuurhoek van 190°. Dankzij de grote stuurhoek van de disselboom kan de handpallettruck in extreem smalle ruimtes worden gemanoeuvreerd. Met een nettogewicht van 63 kg heeft de HPT Premium zelfs een maximale stuurhoek van 205°. Het robuuste chassis en de disselboom zorgen er volgens Clark voor dat de HPT Premium extreem stabiel is, zelfs bij de moeilijkste toepassingen.

Beide machines kenmerken zich door hun eenvoudige bediening: De dissel van de HPT Eco is gebogen en de hendel voor de bediening van de hydrauliek staat onder een hoek. Bij het HPT Premium model is de dissel ergonomischer. Beide machines zijn onderhoudsarm en kunnen zonder extra technische apparatuur worden bediend. De Premium machine is uitgerust met een snelspansysteem voor snelle montage of vervanging van de disselboom.

De HPT Eco en HPT Premium kunnen optioneel worden uitgerust met het Quicklift systeem, waarmee ladingen tot 150 kg snel kunnen worden gehesen en verplaatst in het magazijn. Beide handpallettrucks zijn uitgerust met ingangs- en uitgangswielen voor pallets. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten wielen (nylon, rubber of poly) en verschillende vorklengtes.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo