DAF lanceert CF en XF met Ultimate Package

Dit is het soort initiatief dat een constructeur gewoonlijk lanceert wanneer een van zijn modellen bijna met pensioen gaat: DAF introduceert het Ultimate Package, een optiepakket dat van de CF en XF dé ultieme truck maakt. 

Het Ultimate Package omvat :

  • een Battery Energy Management systeem. Dat monitort de conditie van de accu’s.
  • Tyre Pressure Monitoring 
  • Predictive Cruise Control
  • LED-koplampen en LED-achterlichten
  • Climate Control
  • Accessories Power Supply


Vervoerders die nog een stap verder willen gaan kunnen kiezen voor het Ultimate+ Package met DAF Connect online fleet management systeem en DAF MultiSupport Flex Care reparatie- en onderhoudscontract,

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo