Euro Rent kiest voor een nieuwe Renault Trucks C

Verhuurbedrijf Euro Rent heeft een nieuwe Renault Trucks C uitgerust met een 22 meter lange kraan. Door deze combinatie kan het bedrijf zware machines zelf leveren bij zijn klanten.

Als oudste verhuurbedrijf van België houdt Euro Rent houdt heel wat werven draaiende met 40.000 uiteenlopende machines, liften, hoogtewerkers, stellingen…. Tot voor kort leverde het bedrijf enkel de lichte tot middelzware verhuurartikelen zelf op de werf, en besteedde het de levering van de zwaarste machines uit. Om de flexibiliteit van de dienstverlening te verbeteren besloot Jan Vets, coördinator bij Euro Rent, om een nieuwe vrachtwagen te kopen met autokraan en dieplader: De aanpak van Renault Trucks in het algemeen en Van Hove Garages in het bijzonder, beviel ons meteen. We hadden nood aan een oplossing die op verschillende manieren ingezet kan worden. Bij Van Hove Garages stelden ze de juiste vragen om te kunnen inschatten wat we wilden, en dachten ze mee na over ons project. Hun advies heeft ervoor gezorgd dat we een aantal oplossingen gekozen hebben die zorgen voor meer gebruiksgemak, zoals een liftbare naloop-as bijvoorbeeld, of dubbele brandstoftanks voor een grotere actieradius,” aldus Jan Vets.

De Renault Trucks C is het eerste voertuig van het Franse merk dat het verhuurbedrijf in zijn park heeft. Hij zal onder andere ingezet worden om de zwaarste machines en stellingen te leveren bij klanten. Jan Vets: “Door de combinatie van de autolaadkraan en de dieplader kunnen we nu echt alles zelf leveren wanneer de klant het wil, en waar hij het wil.”

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo