Footguardian beschermt voeten tegen overrijden door pallethefwagens

Footguardian verhoogt de veiligheid voor gebruikers van handpalletwagens. Het gebruikt een gepatenteerde beschermplaat die de grote stuurwielen van een handpalletwagen insluit en zo het risico op overrollen van de voeten sterk reduceert.

De Footguardian beschermplaat past zich automatisch aan in hoogte om vloeiend over bijvoorbeeld oneffenheden, richels en hellingen te rijden. Daarnaast schuift het system rommel, die op de grond ligt, weg zodat de handpalletwagen zonder obstakels rollen kan. Footguardian heeft meestal geen invloed op de wendbaarheid en draaicirkel van de handpalletwagen en is eenvoudig te monteren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo