Jef Verelst leidt voortaan Truck Trading Limburg / Brabant / TT Parts

Bij Truck Trading Limburg en Truck Trading Brabant (verkoops- en servicepunten voor DAF trucks, Iveco en Fiat Professional en onderdeel van de Truck Trading Groep) is er een nieuwe Algemeen Directeur aan boord gekomen: Jef Verelst. Ook het aanbod van truck- en traileronderdelen, dat wordt verdeeld door TT Parts zal Jef onder zijn hoede nemen. 

Jef Verelst heeft zijn sporen verdiend in diverse internationale management functies bij o.a. Atlas Copco, Remy Automotive International en Sumitomo Bakelite. Jef Verelst: “Naast de focus op het leveren van de best mogelijke service, willen we ook het productaanbod beter afstemmen op onze klanten, o.a. door het aanbieden van meer kant-en-klare vracht- en bedrijfswagens. In het segment van de vrachtwagens mikken we vooral op bakwagens met open en gesloten laadbakken in verschillende formaten, trekkers in diverse uitvoeringen en specifieke voertuigen zoals containerwagens en kippers. Een grote troef hierbij is dat we beroep kunnen doen op de stockpool van de Truck Trading Groep en ook van de stockwagens van DAF Trucks België.” Volgens Verelst zullen de twee werkplaatsen in Houthalen en in Herent verder geoptimaliseerd en uitgebreid. 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo