Katoen Natie stapt over naar Oracle Cloud ERP

Katoen Natie gaat zijn financiële en aankoopprocessen beheren en integreren in Oracle Cloud ERP, ter vervanging van de on premise ERP-toepassingen van Microsoft en SAP. De keuze voor de SaaS-oplossing van Oracle moet de bedrijfsprocessen van alle entiteiten en activiteiten te optimaliseren en zo meer efficiëntie en een kostenreductie mogelijk maken.

Katoen Natie is gevestigd in meer dan 30 landen, verspreid over Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië, en breidt het voortdurend uit daar waar duurzame kansen liggen. Door de invoering van een de cloud-based ERP-oplossing krijgt het management een integraal inzicht in de bedrijfsprocessen en alle activiteiten van de organisatie.

“Wij zijn als Katoen Natie op weg om één van de meest innovatieve logistieke dienstverleners wereldwijd te worden. Wij kiezen ervoor de diensten anders te organiseren. De stap naar de Cloud past bij onze ambitie en we zijn er trots op dat we deze stap samen met Oracle hebben kunnen zetten”, aldus Sophie Van Kerckhove, CEO IT bij Katoen Natie.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo