Mercedes-Benz wint Truck Innovation Award 2021

De jury van de International Truck of the Year heeft Mercedes-Benz ook de Truck Innovation Award 2021 uitgereikt voor twee emissievrije voertuigen: de eActros, die volgend jaar in serieproductie gaat, en het prototype van de GenH2 Truck op waterstof, waarvoor de veldproeven in 2023 zullen beginnen. De trofeeën werden vanochtend virtueel overhandigd aan Martin Daum, voorzitter van de Raad van Bestuur van Daimler Truck AG, en Sven Ennerst, hoofd ontwikkeling van Daimler Truck AG.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

Hedin Automotive (company movie) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Hedin Bil AB is een familiebedrijf dat in 1985 is gestart met de overname van de Philipson autodealer in Borås, Zweden. In de jaren die volgden volgde een gestage groei, die leidde tot de hedendaagse 87 aantrekkelijke faciliteiten in Zweden en Noorwegen, waar bijna 30 automerken vertegenwoordigd zijn. In oktober 2017 is Mercedes-Benz Gent overgenomen, […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo