Ninatrans steunt Dogs Behind Bars

Ninatrans stuurde verleden week 20 ton voedsel, dekentjes, leibanden en hondenjassen naar Spanje. Deze goederen zijn bestemd voor hondenasielen in Madrid en andere Spaanse steden. 

Dogs Behind Bars is een organisatie die hondenasielen helpt door mee de basisbehoeften van honden te voorzien en logistieke en structurele hulp te bieden. In België is Cindy Terrière de bezielster van Dogs Behind Bars, en haar initiatief kwam ook de vrouw van Benny Smets, CEO van Ninatrans, ter oren. “We vinden dit een mooi initiatief en hebben dan ook onze steun toegezegd “, zegt Benny Smets aan madeinvlaamsbrabant.be. “Het toont ook dat ons bedrijf niet alleen actief is op commercieel vlak maar dat we ook onze sociale verantwoordelijkheden nemen.” Ook voor de medewerkers van Ninatrans is een dergelijk initiatief een opluchting: “We kunnen niet ontkennen dat corona ook voor hen stresserend is. Dit is een mooie afwisseling”, luidt het bij het transportbedrijf.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo