Scania, EVBox Group en Engie sluiten partnerschap

EVBox Group en Engie hebben een vierjarig contract met Scania getekend. Naast elektrische trucks zal Scania laadoplossingen van Engie, geleverd door EVBox, in heel Europa aanbieden.

Scania zal de komende jaren ieder jaar nieuwe elektrische producten introduceren. Om klanten volledig te ondersteunen tijdens de overgang naar elektrisch, wil de Zweedse constructeur ook elektrische laadoplossingen aanbieden. EVBox Group zal Scania schaalbare (snel)laadoplossingen op maat leveren, inclusief hardware en software. Als onderdeel van het aanbod biedt Scania daarbij ondersteuning op locatie en geeft trainingen aan bestuurders. Engie zal deze laadoplossingen ontwerpen, installeren en onderhouden in verschillende regio’s. De samenwerking gaat eerst van start in dertien Europese landen en wordt eind 2021 uitgebreid naar andere regio’s en landen.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Constructie Tafel Scania in spectaculaire groeve met topondernemers

De Groene Tafel is terug, ditmaal in een compleet andere omgeving en gefocust op het bouwsegment. We bekijken hoe deze krachtpatsers functioneren in ruwer gebied en wat De Ceuster & Co en Bouwmaterialen Delgouffe zelf te zeggen hebben over hun voertuigen. De bouwsector is allesbehalve standaard. En dat geldt ook voor de vrachtwagens die hiervoor […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo