TIP breidt vloot uit met onderlossers

TIP heeft haar trailervloot uitgebreid met LAG onderlossers. Die zijn onder andere geschikt voor het vervoeren van grondstoffen voortkomend uit de volgende sectoren: (petro)chemicaliën, voedingsmiddelen, diervoeders en mineralen tot poeders en granulaat. 

LAG presenteerde op de IAA van 2018 het vernieuwde type onderlossers, waarna TIP direct interesse toonde. De bulkwagens van 39 m3 hebben een sterk ontwerp, hoge afwerkingsgraad en een laag eigengewicht van 4.900 kg. Aan de voorzijde beschikt de trailer over een lostrechter met een diameter van 1.000 mm, aan de achterzijde is de diameter van de lostrechter 800 mm.  De onderlossers zijn per direct beschikbaar voor zowel de verhuur als lease. De huur- en leasecontracten kunnen bovendien aangevuld worden met de verschillende diensten van TIP zoals volledig onderhoud- en bandenservice.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo