TruckFly app van Michelin biedt nieuwe diensten

De TruckFly app die door Michelin al in 2015 werd uitgebracht biedt truckchauffeurs de mogelijkheid om alle informatie te vinden die ze onderweg nodig kunnen hebben. Deze app werd aangepast om het dagelijkse leven van truckchauffeurs in Covid-tijden te vergemakkelijken.

Met meer dan 120.000 gebruikers per maand wordt de TruckFly app vooral in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië gebruikt. “Sinds het begin van de pandemie hebben ruim 4.500 restaurants, waarvan meer dan 1.000 in oktober, hun online informatie bijgewerkt. Elke maand voegen chauffeurs ongeveer 70 nieuwe restaurants in Europa toe aan de app. Op een interactieve kaart (met grijze pictogrammen bij tijdelijke sluiting) kunnen ze makkelijk zien welke restaurants tijdelijk zijn gesloten en waar ze wel terecht kunnen om te eten en te rusten. Verder zorgt het TruckFly team dagelijks voor het actueel houden van alle gegevens zodat de vrachtwagenchauffeurs zoveel mogelijk ondersteuning krijgen. Zo zijn op de pagina’s met points of interest banners geplaatst die de gebruikers uitnodigen om aan te geven waar afhaalmaaltijden worden aangeboden en geeft TruckFly informatie door die de restaurants publiceren om te delen met de community”, aldus Michelin.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo