XPO Logistics en Danone ontwikkelen nieuw distributiecentrum in Nederland

XPO Logistics ontwikkelt samen met Danone een nieuw distributiecentrum iHaps (Nederland), naast de Danonefabriek. Danone zal het distributiecentrum gebruiken voor haar early life nutrition en medische voeding portfolio.

Het distributiecentrum zal 56.000 m2 beslaan en XPO zal er een ‘supeslimme’ hub van maken met behulp van automated guided vehicles, layer picking robot technologie en de XPO Smart datamanagement toepassing. Mauro Ungheretti, managing director XPO Logistics België, Nederland en Duitsland: “We zijn er enorm trots op dat we met dit innovatieve distributiecentrum de meest recente technologische ontwikkelingen bieden om Danone’s logistieke activiteiten ondersteunen.” Het nieuwe distributiecentrum is naar verwachting eind 2021 operationeel. Hierbij streven XPO en Danone naar een ‘zeer goede’ BREEAM duurzaamheidsbeoordeling.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo