2021: Transport Speltincx is ‘optimist’

Het Antwerpse transportbedrijf Speltincx kijkt op 2020 terug en vindt het resultaat tevredenstellend. Koen Speltincx, die leiding geeft aan het bedrijf, legt ons uit waarom: « Omdat onze activiteiten zeer divers zijn, waren wij in staat onze goederenstromen zodanig t plannen dat de schade beperkt werd. Maar het was een dagelijkse uitdaging om te proberen onze medewerkers te sparen voor het coronavirus en tegelijk te hopen dat onze klanten en leveranciers hetzelfde deden, zodat we het jaar ondanks alles met een positieve noot konden afsluiten. »

Wat 2021 betreft mikt Koen Speltincx op een progressieve herneming vanaf het tweede trimester: « Ik denk dat de situatie niet veel meer zal veranderen tijdens de eerste maanden van het jaar. Ik hoop dat het dan begint te evolueren vanaf het tweede trimester om opnieuw tot de situatie te komen die we kenden voor de pandemie, eind 2019 begin 2020. »

Dat perspectief laat de onderneming toe niet alles te moeten ondergaan. « Wij gaan door met ons bedrijf te beheren met hetzelfde engagement en we zullen de geplande investeringen niet uitstellen. Wij gaan eenvoudig door met onze activiteiten », bevestigt Koen Speltincx.

Transport Spectincx is actief in het nationaal en internationaal transport met containers (met inbegrip van ADR), transport met huiftrailers en koeltransport (met als specialiteit vlees) en opslag. De vloot telt 11 trekkers en een twintigtal opleggers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo