25 Renault Trucks Master Z.E. voor Migros in Zwitserland

MyMigros, de online dienst van de Zwitserse coöperatieve supermarktketen Migros Aar, levert aan huis met 100% elektrische Renault Trucks Master Z.E. bestelwagens. Het heeft nu 25 Renault Trucks Master Z.E. in gebruik genomen en in 2021 zullen 20 extra voertuigen volgen.

Als onderdeel van de duurzame aanpak worden alle “MyMigros”leveringen uitgevoerd zonder vervuilende emissies en zonder geluidsoverlast door 25 Renault Trucks Master Z.E. Deze 100% elektrische bedrijfsvoertuigen zijn perfect geschikt voor het gebruik in de stad en hebben toegang tot alle stedelijke gebieden, zelfs in de smalste straten en op plaatsen waar er verkeersbeperkingen gelden. Het laadvolume is identiek aan dat van zijn dieselequivalent, waarbij de batterijen onder de voorzetels zijn geplaatst.

Voor de 3 kantons (Bern, Solothurn en Aargau) dat door Migros Aar wordt bediend, is de autonomie van de Renault Trucks Master Z.E. van 120 km ruim voldoende. Migros heeft altijd twee tot drie voertuigen ter beschikking staan bij het magazijn om klanten in de regio te bedienen, en elk voertuig heeft zijn eigen laadstation op zijn parkeerplaats.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo