Bart Cornu nieuwe Sales & Marketing Director Alphabet

Vandaag start Bart Cornu als Sales & Marketing Director bij lease- en mobiliteitsmaatschappij Alphabet. Sinds juli 2018 was Cornu Director Customer Support bij BMW Group Belux, waar hij al sinds 2004 actief was.

Volgens Alphabet combineert Cornu strategisch inzicht met een projectmatige aanpak die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het Sales departement. “Ik kijk er erg naar uit om, vanuit mijn expertise die ik binnen de BMW Group heb opgedaan, op een positieve manier te kunnen bijdragen aan de groei en transformatie van Alphabet als mobiliteitsaanbieder binnen de dynamische mobiliteitssector van vandaag en morgen,” zegt Cornu.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo