Bridgestone Mobility Solutions heeft twee nieuwe leiders

Bridgestone heeft Jan-Maarten de Vries en Michiel Wesseling benoemd als nieuwe business unit leiders van Bridgestone Mobility Solutions, de bedrijfseenheid die o.a. onder de merknaam Webfleet Solutions opereert.

Jan-Maarten De Vries treedt in als CEO en vervangt Thomas Schmidt, de mede-oprichter van Webfleet die Bridgestone eind dit jaar verlaat. Jan-Maarten de Vries kwam in juli bij Bridgestone als VP Data Solutions & Innovations, een van de vier business lines binnen Bridgestone Mobility Solutions. Hij heeft vroeger bij Wabco, TomTom en Philips gewerkt.

Michiel Wesseling wordt de Chief Operating Officer van BMS. Dit is een nieuw gecreëerde rol. Wesseling heeft de laatste 11 jaar van zijn carrière gewerkt bij Webfleet Solutions, waarvan meer dan acht jaar als VP Finance & Operations.
Bridgestone Mobility Solutions bestaat in totaal uit vier business lines: Webfleet Solutions Europe en Webfleet Solutions International, die zich richten op fleetmanagementoplossingen en telematica, Tyre Solutions en Data Solutions en Innovations.

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo