DAF zal 1300 XF leveren aan Primafrio

De Primafrio Group, een van de grootste transportbedrijven van Spanje, heeft opnieuw een grote order geplaatst bij DAF Trucks. De 1300 XF 480 Super Space Cabs worden geleverd tot eind 2023, maar een eerste serie van 400 vrachtwagens is net in gebruik genomen.

Primafrio is gespecialiseerd in het transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen en hoogwaardige goederen. Met een vloot van meer dan 2.000 voertuigen is het een van de grootste transportbedrijven in Spanje. In deze vloot zijn er 900 DAF’s aan het eind van 2020. De eerste DAF’s kwamen in 2016 in het wagenpark aan, met een eerste order voor 1.000 trucks. Ze hebben de fleetmanagers duidelijk overtuigd, omdat ze net een nieuwe order voor nog eens 1.300 trucks hebben geplaatst.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo