Daikin lanceert nieuwe Zanotti koelgroepen

Daikin Transport Refrigeration, een dochteronderneming van Daikin Industries Limited, versterkt zijn aanwezigheid in Europa met het assortiment Zanotti koeloplossingen voor bestelwagens en vrachtwagens in België.

De Daikin Group nam Zanotti over in 2016 en investeert sindsdien in alle aspecten van het bedrijf, van R&D en productie tot verkoop en service en commerciële mogelijkheden. Het is nu tijd om over te gaan tot het commerciële offensief, dat zal beginnen met vier markten, waaronder België. Evren Akçora, Senior Manager, Transport Refrigeration Daikin Europe: “De lancering in Noord-Europa van Zanotti is het hoogtepunt van hun decennialange koelexpertise, nu gecombineerd met Daikins ongeëvenaarde design- en ontwikkelingsmogelijkheden.”Het Zanotti-assortiment omvat o.a.

  • het gamma ‘Invisible Units’ wordt onder het chassis van het voertuig geïnstalleerd met behoud van de esthetiek, de originele hoogte en de aerodynamica.
  • de serie Zero-units wordt door batterijen aangedreven of via directe koppeling. Ze is specifiek bedoeld voor lichte bedrijfsvoertuigen. Optioneel kan de condensatie-unit op het dak of tegen de voorwand van de bak gemonteerd worden. Enkel de ultradunne verdamper wordt in het laadcompartiment geïnstalleerd
  • De SFZ-serie voor lichte tot medium vrachtwagens
  • De nieuw ontworpen Uno-units worden onafhankelijk aangedreven en zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten voor middelzware tot zware vrachtwagens.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo