De Ceuster kiest voor Scania

De Ceuster uit Lommel is gespecialiseerd in het transport, verhuur en verkoop van bouwkranen. In de vloot van 14 voertuigen zijn er 4 Scania’s: een G450 XT 6×4 trekker, 2 G450 XT 6×6 met Copma 360-6 kraan en een P410 8×4, uitgerust met een Liebherr LTF 1060 telescoop.

“Met de XT heeft Scania de meest complete truck op de markt,” legt CEO Davy De Ceuster uit. “Bovendien hebben we gezien onze activiteiten ook extra eisen, zoals een 10-tons vooras. Maar met deze Scania’s beschikken we over het enige bestaande model dat toelaat om in geval van nood toch nog de koppeling te gebruiken. Wij moeten bouwkranen op onverharde grond plaatsen en dan is dit toch een extra garantie.”

Al is de tevredenheid van de chauffeurs essentieel, is het economische aspect minstens zo belangrijk voor De Ceuster: “Onze eerste trekker werd in februari geleverd en, eerlijk gezegd, de beloftes die Scania ons deed op het vlak van verbruik stemmen helemaal overeen met onze verwachtingen.” Zijn nieuwe Scania-modellen zijn voor het eerst ook gedekt door een onderhoudscontract dat wordt beheerd door Buga in Westerlo.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo