Dockx Rental biedt contactloos voertuigverhuur aan via app

Première in België: Dockx biedt de verhuur van zijn bestelwagens en verhuisvrachtwagens aan via een gratis app. Met deze coronavirusbestendige toepassing kan het voertuig worden opgehaald nadat de bestuurder zich met zijn identiteitskaart en rijbewijs heeft geregistreerd.

Voertuigen kunnen worden opgehaald bij één van de 19 Dockx-winkels, de 4 inzamelpunten en het magazijn in Zelfbouwmarkt, de eerste partner van Dockx voor deze service. Bedrijven worden niet vergeten: dankzij één account kunnen ze meerdere chauffeurs inzetten op de weg. Het boeken van een bestelwagen of verhuiswagen kan voortaan heel eenvoudig via de Dockx Rental applicatie. Naast de reservering maakt de applicatie ook het openen en starten van het gehuurde voertuig mogelijk. In vergelijking met een klassieke reservering bespaart deze procedure klanten kostbare tijd. Reserveringen via de applicatie zijn papierloos en contactloos. Ze zijn dus 100% coronavirusbestendig.

Ook voor bedrijven

Momenteel zijn er ongeveer 50 Dockx-voertuigen beschikbaar via de applicatie. Dit aantal zal geleidelijk aan toenemen. Vanaf 2022 wordt het gehele wagenpark aangesloten. Daarnaast is de aanvraag aangepast zodat deze ook aan zelfstandigen kan worden aangeboden. Ze hebben nu de mogelijkheid om een rekening te openen waaraan ze meerdere chauffeurs kunnen koppelen die geen minuut meer verliezen bij het ophalen van hun voertuig. Deze oplossing vereenvoudigt het werk van wagenparkbeheerders die behoefte hebben aan goed afgestemde methoden voor het toewijzen van bestelwagens aan hun chauffeurs. Dankzij Dockx kunnen bedrijven sneller de weg op met een bestelwagen of verhuiswagen.

De applicatie kan gratis worden gedownload via de App Store of de Google Play Store.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo