Dubacqué neemt eerste 50-tons DAF in gebruik

DAF Trucks-concessiehouder TH Trucks (Doornik) heeft de sleutels van een nieuwe DAF trekker overhandigd aan Dhr Yvan Persoon van Global Trailer Service. Het wordt de eerste trekker met 50 ton MTM die in opdracht van Transports Dubacqué zal rijden.

Transports Dubacqué is gevestigd in Doornik en vervoert uitsluitend bulkproducten zoals granulaten (3 miljoen ton per jaar), schroot (600.000 ton per jaar) en granen (200.000 ton per jaar). Het bedrijf opereert in Wallonië, Frankrijk, Nederland en Duitsland en werlkt samen met aan aantal lokale onderaannemers. De nieuwe DAF XF 480 FTT (6×4) trekker wordt het eerste voertuig in de vloot met een MTM van 50 ton.

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo