H.Essers hernieuwt vertrouwen in MAN

H.Essers bestelde alvast 139 trucks van de nieuwe MAN-generatie, die met de nieuwe MAN TGX zopas werd uitgeroepen tot International Truck of the Year 2021.

Je mag H.Essers een trouwe MAN-klant noemen. “De grote aandacht voor veiligheid, ergonomie en duurzaamheid die MAN zo typeert, sluit naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie,” aldus Gert Bervoets, CEO van H.Essers. “Ons partnership is er dan ook een dat al enkele decennia teruggaat en nu opnieuw resulteerde in de aankoop van 139 MAN-voertuigen van de nieuwe generatie. Door het coronavirus was een officiële sleuteloverhandiging niet mogelijk, maar de voorbije maanden namen we al diverse trucks in gebruik.”
Naast enkele TGM 18.290 4×2 bestaat de bestelling hoofdzakelijk uit TGX 18.470 4×2 trekkers, uitgerust met de nieuwe GX cabine en met comfortfuncties zoals MAN EfficientCruise cruise control en MAN Idle Speed Driving.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo