Haute Ecole Francisco Ferrer wint de TL Hub Business Game

Covid-19 of niet, dit jaar kon TL Hub een nieuwe editie van zijn Business Game organiseren, ditmaal gewijd aan de nieuwe multimodale terminal die Rhenus exploiteert voor bouwmaterialen in de Haven van Brussel. En het was een Brussels team dat won: de Haute Ecole Francisco Ferrer. 

Twaalf teams van logistieke studenten, die 11 hogescholen en één universiteit vertegenwoordigen, hadden zich kandidaat gesteld. Uit de verschillende voorstellen selecteerde de jury eerst vijf finalisten die hun ontwikkelingsproject voor het Rhenus-terminal in een virtuele finale presenteerden. “Alle teams eindigden zeer dicht bij elkaar en toonden een grote rijkdom aan kennis, veel creativiteit en een sterk vermogen om samen te werken”, aldus de juryvoorzitter.
Toch moest er maar één winnaar zijn, en Francisco Ferrer (Brussel) haalde de overwinning. “Niet alleen hebben ze bijna alle aspecten van een te implementeren bedrijfsmodel behandeld, maar ze hebben ook een gecombineerd model geformuleerd dat de terugwinning van afval integreert en waarvan sommige elementen vrij snel en gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd”, aldus de voorzitter van de jury.

Eindrangschikking

  1. Haute École Francisco Ferrer
  2. Howest
  3. Thomas More
  4. HECh-HEPL
  5. Howest

Lees alles over TL Hub by Transportmedia

TL Hub by Transportmedia

video

TL Hub Jobday Willebroek (Toyota Material Handling) – Transport & VAN.TV (Kanaal Z) 57

Op 3 december organiseert TL Hub opnieuw een Jobday, ditmaal bij Toyota Material Handling in Willebroek. De job dag focust zich 100% op vrachtwagenchauffeurs, magazijniers, heftruckchauffeurs, logistiek bedienden, expediteurs, transportplanners en logistieke IT’ers.  Tijdens deze job dag zijn er professionele speed-datingsessies en is er ruimte voor persoonlijk advies door professionals. Zelfs de burgemeester van Willebroek, […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo