Hiab lanceert E4 NX meeneemheftruck

Met de Moffett E4 NX lanceert Hiab een nieuwe generatie elektrische vorkheftrucks. Dit is een wereldprimeur voor een driewielaangedreven toestel.

De nieuwe E4 NX is gebaseerd op een Moffett M4 chassis, maar wordt aangedreven door een elektromotor en lithium-ion batterijen. Het kan worden opgeladen bij een huishoudelijk stopcontact, een 30 ampère stopcontact of op de vrachtwagen zelf, tussen de leveringen door. Volgens commercieel directeur Jann Hansen is elektrische aandrijving bijzonder geschikt voor dit type voertuig: “Het is de natuurlijke keuze voor klanten die een emissiearme omgeving moeten betreden, ‘s nachts moeten werken of aan duurzaamheidsdoelstellingen moeten voldoen. We zijn er ook zeker van dat chauffeurs het leuk vinden om in een uitlaatgasvrije omgeving te werken en te kunnen horen wat er om hen heen gebeurt”.

Hiab belooft een lagere TCO dan een thermische eenheid vanwege het lage energieverbruik en de lage onderhoudskosten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo