Jost Group behaalde zijn eerste Covid-19 Safe Zone label

De site van Herstal is de eerste site van Jost Group die de certificering Covid-19 Safe Zone heeft verkregen. Dit label, dat Vinçotte na een audit toekent, certificeert het niveau van bescherming van het personeel tegen gezondheidsrisico’s.

De audit heeft betrekking op organisatorische veranderingen, processen en de beschermingsmiddelen die de werkgever ter beschikking stelt aan zijn personeel. “Na een succesvolle beoordeling in november kregen we in december het Covid-19 Safe Zone-label voor Herstal, de site met de grootste verscheidenheid aan banen. Al onze Europese sites zullen vervolgens worden geauditeerd, en de volgende site zal worden geauditeerd op 5 januari 2021,” legt Véronique Hustin, Quality, Hygiene en Training Manager bij Jost Group, uit. “Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om elk lid van onze operationele teams te bedanken die elke dag voor elkaar zorgen, onze teams van auditors en trainers die voortdurend de te respecteren regels en te veranderen gewoontes controleren en opleiden, ons Covid-19 team dat dit aspect van ons professionele leven dagelijks beheert en ons management dat ons de middelen geeft om dit onder uitstekende omstandigheden te doen! »

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo