Mercedes-Benz Certified, een nieuw label voor gebruikte vrachtwagens

Mercedes-Benz Truck lanceert een nieuw kwaliteitslabel om het aanbod van tweedehandsvoertuigen aantrekkelijker te maken. Binnen het Used Trucks gamma dragen de beste voertuigen nu het nieuwe Mercedes-Benz Certified label, dat het vorige klassement (Goud, Zilver en Brons) vervangt.

Dit label wordt alleen toegekend aan Mercedes-Benz vrachtwagens die minder dan vijf jaar oud zijn en niet meer dan 500.000 kilometer hebben afgelegd. Het komt met een twaalf maanden durende garantie op de powertrain en de belofte dat het voertuig minstens drie maanden of 20.000 (tot 12 ton MTM) of 30.000 kilometer (vanaf 12 ton MTM) onderhoudsvrij zal zijn. Alle gecertificeerde vrachtwagens zijn uitgerust met banden met minimaal zes millimeter profieldiepte. Voor bepaalde modellen is zelfs een garantie van 24 maanden op de aandrijflijn beschikbaar.

Ook nieuw: een Mercedes-Benz Certified vrachtwagen die in de Europese Unie is geregistreerd, kan voor twee weken worden ingeruild als de klant niet tevreden is met zijn keuze, tegen een vergoeding die in verhouding staat tot het aantal gereden kilometers tot de datum van de inruil.

Het programma gaat van start in Oostenrijk en zal tegen maart 2021 worden uitgebreid naar alle TruckStore-landen (inclusief België).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo