Philippe Colpron aan het hoofd van ZF Aftermarket

Philippe Colpron (42) neemt op 1 januari 2021 als Executive Vice President de verantwoordelijkheden over als hoofd van de aftermarket divisie van ZF. Tegelijkertijd blijft hij Fleet Solutions leiden, een onderdeel van ZF’s divisie Commercial Vehicle Control Systems (voorheen WABCO).  

Onder ZF Aftermarket vallen onderdelen voor trucks, onderhoud, reparatie- en revisiediensten en technische opleidingen. “De toekomst van de automobielindustrie is slim met alternatieve aandrijfconcepten, connected cars en autonoom rijden naast de steeds veranderende verwachtingen van de klant”, zegt Colpron over de uitdagingen van vandaag. “ZF Aftermarket wil deze veranderingen aangrijpen als kans om sterk verbonden te zijn met de klanten en verder te bouwen aan een een breed product- en serviceportfolio, een wereldwijd netwerk en efficiënte digitale oplossingen.”

 

Lees alles over ZF Services Belgium

ZF Services Belgium

video

TRANSPORT & VAN.TV 43: ZF (Busworld special)

ZF Services Belgium is al meer dan 60 jaren de ondersteunende partner van de Duitse fabrikant ZF Friedrichshafen AG. ZF brengt als één van de grootste systeemleveranciers alle relevante technologieën voor de megatrends samen onder één dak. De 2 belangrijkste systemen voor elektrificatie van commerciële voertuigen heten AXTRAX en CETRAX. Cetrax is een systeem gebaseerd […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo