Stow verkozen tot ‘Onderneming van het Jaar 2020’

De grootste rekkenbouwer van Europa, Stow, is verkozen tot ‘Onderneming van het Jaar 2020’. Het volgt daarmee Kinepolis op en haalde het dit jaar van verpakkingsproducent Abriso-Jiffy, drankenproducent Konings en sanitair leverancier Van Marcke. AI-specialist Robovision werd uitgeroepen tot scale-up van het jaar.

Stow-CEO Jos De Vuyst ontving de prestigieuze award uit de handen van eerste minister Alexander De Croo. Het bedrijf is producent van industriële stockage-oplossingen, voornamelijk magazijnrekken, en is Europees marktleider. Met 13 sales-entiteiten en 9 fabrieken in Europa is Stow een grote speler, met niet minder dan 1.750 werknemers en een jaaromzet van 620 miljoen.

Michèle Sioen, de voorzitster van de jury prees het ondernemerschap van Stow: “Stow opereert al meer dan 40 jaar in de snelgroeiende logistieke markt en speelt met succes in op de continu veranderende trends in de sector van supply chain. Groei zit in het DNA van deze onderneming. Ze is tussen 2014 en 2019 gegroeid van een regionale speler tot de Europese marktleider. De focus op hoge efficiëntie in alle processen en producten leidt tot operational excellence in het bedrijf.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo