Thermo King lanceert mobiele gekoelde koelboxen met autonome werking

De nieuwe ColdCube Connect Flex-koelboxen van Thermo King zorgen voor een gecontroleerde omgevingstemperatuur in ongeïsoleerde voertuigen voor farmaceutica, detailhandel, catering en last-mile-leveringen.

De nieuwe Connect Flex-modellen hebben een geïntegreerde accu die minstens twaalf uur aan autonome koelcapaciteit biedt, compleet onafhankelijk van de accu van het voertuig. Ze zijn beschikbaar in drie afmetingen (140, 330 en 720 liter). Met de bluetoothverbinding kunnen klanten de temperatuurinstellingen draadloos beheren en hebben ze volledig zicht op de temperatuur en status zonder de ColdCube te hoeven openen. Voor aanvullende connectiviteit wordt ColdCube Connect Flex geleverd met een vooraf ingestelde temperatuursensor die compatibel is met Thermo King-telematicasystemen.

De ColdCube Connect Flex Pharma-modellen bieden automatische koel-, vries- en verwarmingsmogelijkheden met temperaturen van -30 graden Celsius tot +30 graden Celsius, afhankelijk van de versie en efficiëntie van de interne ventilatie. Dit is een oplossing voor de strikte vereisten voor veilig transport van biomedische producten, zoals bloedzakken en -buisjes, vaccins en biologische monsters.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo