Tradova gaat over in Luxemburgse handen

Tradova, het transportbedrijf van Dominique ‘s Heeren, is overgenomen door de Luxemburgse TLW-groep. Deze overname betreft slechts enkele personen in België.

TLW Group is een in 2005 opgerichte groep die zich ontwikkelt in de algemene goederensector (retail en FMCG in het bijzonder), in de bulk en in ADR. In de afgelopen twee jaar heeft TLW Group twee Luxemburgse bedrijven (Fernandez en Nittler) overgenomen om 250 werknemers en 400 motorvoertuigen te bereiken. Het is de eerste keer dat de Luxemburgse groep zich in België vestigt, zoals CEO Jeremy Windsinger uitlegt: “Het doel van deze overname is duidelijk: TLW Group in staat stellen om de algemene ladingmarkt verder te ontwikkelen, terwijl de Tradova groep kan profiteren van de tools en processen van TLW Group, met als doel de beste service te blijven bieden in termen van kwaliteit en responsiviteit, voor een zeer veeleisende klantenkring. »

Concreet heeft TLW Group de controle overgenomen van het Belgische bedrijf Tradova Logistics, dat nu slechts twee mechaniekers in dienst heeft, maar 100% van het bedrijf Tradova Lux controleert, dat op zijn beurt een zeventigtal mensen tewerkstelt. Dominique ‘s Heeren, die Tradova heeft opgericht na het verlaten van TTS waar hij samen met zijn broers actief was, treedt ook toe tot het TLW-team als ontwikkelingsmanager: “Ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van een groep waaraan ik mijn ervaring en knowhow zal blijven bijdragen, vooral omdat transport altijd mijn passie is geweest en Jeremy Windsinger en ik in dezelfde richting werken, om de kwaliteit en het zeer professionele werk te verdedigen. Ik hoop dat we samen grote projecten kunnen realiseren. »

De transactie werd begeleid door Intraco en KPMG Luxemburg.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo