Trekker-oplegger combinaties tegen halve prijs bij Stoll Trucks

De Luxemburgse Renault Trucks concessiehouder Stoll Trucks biedt een combinatie van een trekker met kipper-opleggeren tegen minder dan 1300 euro per maand. Een initiatief dat vooral op de sector van de openbare werken is gericht. 

Met een park van meer dan 600 voertuigen in zowel verhuur op lange als korte termijn, is Stoll Renting één van de belangrijkste spelers op de verhuurmarkt in het Groothertogdom Luxemburg. “De sector van de openbare werken is bijzonder goed ontwikkeld in het Groothertogdom Luxemburg en we hebben gemerkt dat er een trend is om steeds vaker de 4-as kipper links te laten liggen en te kiezen voor trekkers met oplegger,” zegt Christian Heinrich, verkoopdirecteur bij Stoll Trucks. “Het is een realiteit die gedicteerd wordt door de toenemende moeilijkheid om stortplaatsen te vinden in Luxemburg, waardoor ondernemers verplicht zijn om steeds meer kilometers af te leggen met hun voertuigen, zowel in eigen land als in België, Frankrijk en Duitsland. Langere trajecten dus, waarvoor trekkers met oplegger beter geschikt zijn.”

Vertrekkende van die vaststelling ontwikkelde Stoll Trucks zeer specifieke huur- en koopformules. Er is al een combinatie van een recente Renault Trucks T X-Road trekker met nieuwe Schmitz kipper vanaf  1300 euro exclusief BTW per maand. Dit tarief ligt bijna twee keer lager dan dat van een 100% nieuwe, vergelijkbare combinatie.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo