Truckmarkt blijft dalen, maar minder snel

In november zijn de inschrijvingen van vrachtwagens gedaald ten opzichte van november 2019, maar in mindere mate dan sinds maart. De tweede lockdown had duidelijk niet hetzelfde rampzalige effect als de eerste, volgens cijfers van Febiac.
Het segment van de zware vrachtvoertuigen van minder dan 16 ton noteerde zijn vijfde opeenvolgende maandelijkse stijjging in november (+3,6%). Het segment van de zware bedrijfsvoertuigen boven de 16 ton – dat qua volume veel groter is – kende daarentegen een verdere daling in november, ditmaal met 21,2%.
Met 5.627 ingeschreven voertuigen aan het einde van de eerste elf maanden van het boekjaar 2020 noteert dit segment van de zware bedrijfsvoertuigen van meer dan 16 ton 38,3% lager dan over de eerste elf maanden van het boekjaar 2019.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo