Virtual Transportmedia Xperience, dag 1: meer dan 1.800 bezoeken op de standen!

Het eerste initiatief in zijn genre. Dag één. Een eerste succes! Er werden meer dan 1.800 bezoeken gebracht aan de stands van de dertig aanwezige exposanten voor de Virtual Transportmedia Xperience. De conferenties trokken dan weer enkele honderden spelers uit de sector aan.

Voor de tweede dag staat de logistiek centraal met onder andere een debat over digitalisering in de logistieke sector. Vergeet niet dat de conferentie en interviews van dag 1 gedurende de hele beurs in herhaling te bekijken zijn. Aarzel niet om vragen te stellen aan de exposanten via de chatfunctie op de website. Ze verwachten je!

Één adres om je gratis in te schrijven: www.virtual-transportmedia-experience.be/nl

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo