Bruno De Winter neemt afscheid van Hebic

Zijn loopbaan is eigenlijk in twee woorden samen te vatten: bescheiden en vastberaden. Alhoewel het merk Hebic, dat hij zo gestaag heeft opgebouwd een vast begrip is geworden in de lichte bedrijfsvoertuigen, zijn slechts een handvol mensen vertrouwd met de naam van zijn stichter, Bruno De Winter. Dat zegt voldoende over zijn bescheidenheid. Vastberaden heeft hij van het samengaan van een goed product idee en de juiste ondernemende geest, een succesvol bedrijf gemaakt. Dat is nu eenmaal zijn natuur.

Ondanks dat hij bijna 65 is, heeft Bruno De Winter het nog steeds moeilijk om achteruit kijken, het ligt hem gewoon niet. 44 jaar lang heeft hij als ondernemer vooruitgekeken, plannen gemaakt, medewerkers geïnspireerd en vooral naar de wensen van klanten geluisterd. In de laatste 31 jaar heeft hij Hebic voorzien van de meest efficiënte productiemethodes en machines en een merknaam gecreëerd die staat voor hoge kwaliteit, innoverend denken aan toepassingen die vooral duurzaam, gemakkelijk te monteren en veilig moeten zijn.

Een volgende generatie Hebic

Een ploeg met ervaring neemt nu die goede gang van zaken over. Stuk voor stuk mensen die al jaren in de Hebic geest enthousiast meedraaien en voldoening vinden in het steeds overtreffen van de verwachtingen van de klant.  Ze weten zich sinds een vijftal jaren gesteund door een kapitaalkrachtige financiële groep die even vastberaden de ingeslagen weg van duurzame en regelmatige groei verder wil zetten. Het roer is in goede en betrouwbare handen en Hebic blijft de marktleider in de boeiende en steeds veeleisender wereld van de toeleveranciers aan de lichte bedrijfsvoertuigen.

Voor Bruno De Winter is dit de gelegenheid om zijn medewerkers te bedanken voor hun inzet en bijdrage om de Hebic producten te ontwikkelen en te produceren. Zij verdienen alle succes in de toekomst. Van de nauwkeurige aanpassing aan elk LCV voertuig op de Europese markt, tot de schroefloze montage van vloer en binnenwand bescherming, geen enkele stap in de goede richting gebeurde ooit zonder de bijdrage van meedenkende klanten. Bruno De Winter is niet alleen dankbaar voor die inbreng, maar ook voor de vlotte en vriendelijke samenwerking waarvan hij en Hebic hebben mogen genieten. Het begon bescheiden en vastberaden en het eindigt in dankbaarheid.

Lees alles over Hebic NV

Hebic NV

video

Hebic beschermt tegen laadlade – Best of VAN Xperience 2020

Je hebt een nieuw bedrijfsvoertuig maar hoe bescherm je het tegen laadschade? Het Belgische bedrijf Hebic heeft daar een oplossing voor. Hebic is de vaste leverancier voor de voornaamste constructeurs en inrichters. De standaardoplossingen voldoen voor 99 procent van de gebruikers. Daarnaast zijn er ook lichte wandmaterialen om het leeggewicht van het voertuig zo laag […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo