‘AutoTechnica & Service Station Carwash’ uitgesteld naar 2022

Omdat er door de huidige gezondheidssituatie en de daaruit voortvloeiende maatregelen van de Belgische overheid geen garantie is op hoe de komende maanden er op het vlak van fysieke evenementen zullen uitzien, heeft de organisatie van AutoTechnica & Service Station Carwash beslist om de beurs uit te stellen tot 2022.

“Na ruim overleg met deelnemers en partners en door de huidige onzekere situatie en omstandigheden buiten onze wil en controle om, ziet de organisatie zich verplicht om de 20ste editie AutoTechnica & Service Station Carwash te verplaatsen naar 27 maart  tot en met 30 maart 2022,” klinkt het bij de organisatie, die ook zijn wil benadrukt om in alle veiligheid bezoekers te ontvangen.

“Deze periode zal voor allen kansen en opportuniteiten bieden om bezoekers te ontvangen in veilige, commerciële en professionele omstandigheden. Het is alvast de intentie van Federatie AutoMateriaal- FAM vzw en i-ONE om te blijven investeren in een feilloze organisatie én een commercieel kwalitatieve beurs voor bezoekers. Later – Safer but Better ! “ aldus Maarten Voet, Algemeen Secretaris Federatie AutoMateriaal.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo