Brigade lanceert een richtingaanwijzer

Brigade Electronics heeft zojuist een nieuw veiligheidssysteem op de markt gebracht dat is ontworpen om zwakke weggebruikers te waarschuwen wanneer een vrachtwagen naar links of naar rechts afslaat. De bbs-Ti waarschuwt de gebruiker met een geluidssignaal zodra de richtingaanwijzers worden geactiveerd.

Het bbs-Ti systeem wordt aan de zijkanten van het voertuig geïnstalleerd. Zodra de vrachtwagen naar links of rechts afslaat, waarschuwen een visueel signaal en een geluidssignaal, waarvan de herkomst gemakkelijk te achterhalen is, alle zwakke weggebruikers in de omgeving van het voertuig. De door Brigade gebruikte technologie maakt het mogelijk om het bereik van dit geluidssignaal te beperken tot het gebied van het mogelijke gevaar. Het systeem kan bijvoorbeeld zo worden ingesteld dat het niet ‘s nachts in de stad werkt of alleen onder een bepaalde snelheid.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo