Brigade lanceert een richtingaanwijzer

Brigade Electronics heeft zojuist een nieuw veiligheidssysteem op de markt gebracht dat is ontworpen om zwakke weggebruikers te waarschuwen wanneer een vrachtwagen naar links of naar rechts afslaat. De bbs-Ti waarschuwt de gebruiker met een geluidssignaal zodra de richtingaanwijzers worden geactiveerd.

Het bbs-Ti systeem wordt aan de zijkanten van het voertuig geïnstalleerd. Zodra de vrachtwagen naar links of rechts afslaat, waarschuwen een visueel signaal en een geluidssignaal, waarvan de herkomst gemakkelijk te achterhalen is, alle zwakke weggebruikers in de omgeving van het voertuig. De door Brigade gebruikte technologie maakt het mogelijk om het bereik van dit geluidssignaal te beperken tot het gebied van het mogelijke gevaar. Het systeem kan bijvoorbeeld zo worden ingesteld dat het niet ’s nachts in de stad werkt of alleen onder een bepaalde snelheid.

Lees alles over

video

Jordy Conen wint Parking Krack 2023 – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Wie kroont zich tot Parking Krack? Of beter gezegd: de best parkerende vrachtwagenchauffeur van Vlaanderen? Brigade Electronics, aanbieder van veiligheidsoplossingen voor bedrijfsvoertuigen en rijdend materieel én rijschool Edco sloegen de handen in mekaar voor de uitwerking van een aartsmoeilijk rijvaardigheidsparcours. Elke chauffeur krijgt één kans om het traject af te leggen. Tijd en eventuele fouten […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo