Etienne Rondeau sluit zich aan bij Cargo Lifting

Na een lange carrière bij Renault (gekroond tot LCV Manager of the Year in 2018) en een jaar bij Gefco, is Etienne Rondeau net een nieuw professioneel hoofdstuk begonnen bij Cargo Lifting, waar hij het verkoopteam sinds 1 januari heeft versterkt.

‘Cargo Lifting is waarschijnlijk de meest vooraanstaande carrosseriebouwer in België, met een exponentiële groei sinds bijna 20 jaar. Cargo Lifting is gevestigd in Villers-le-Bouillet in Wallonië en actief in heel België. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële carrosserieën zoals kasten en kippers, maar kan ook reageren op elke vraag naar specifieke aanpassingen”, zetg Etienne Rondeau, die nooit een geheim heeft gemaakt van zijn interesse in het transformeren van lichte bedrijfsvoertuigen.

Lees alles over Cargo Lifting NV

Cargo Lifting NV

video

Cargo Lifting (NL) – Transport & VAN.TV 58

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo