Etienne Rondeau sluit zich aan bij Cargo Lifting

Na een lange carrière bij Renault (gekroond tot LCV Manager of the Year in 2018) en een jaar bij Gefco, is Etienne Rondeau net een nieuw professioneel hoofdstuk begonnen bij Cargo Lifting, waar hij het verkoopteam sinds 1 januari heeft versterkt.

‘Cargo Lifting is waarschijnlijk de meest vooraanstaande carrosseriebouwer in België, met een exponentiële groei sinds bijna 20 jaar. Cargo Lifting is gevestigd in Villers-le-Bouillet in Wallonië en actief in heel België. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële carrosserieën zoals kasten en kippers, maar kan ook reageren op elke vraag naar specifieke aanpassingen”, zetg Etienne Rondeau, die nooit een geheim heeft gemaakt van zijn interesse in het transformeren van lichte bedrijfsvoertuigen.

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

Cargo Lifting (winner Best Innovation Van 2020) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Een mooie trofee in de kantoren van Cargo Lifting. Na drie opeenvolgende jaren een derde plaats behaald te hebben, won het carrosseriebedrijf uit Villers-le-Bouillet eindelijk de Best Innovation Van 2020. De prijs beloont Cargo Lifting voor de ombouw van 17 MAN TGE’s in het kader van een openbare aanbesteding. De voertuigen zijn bestemd voor de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo